Kloosterweekend

Eerstvolgende weekend: van 15 tot 17 februari 2019

We leven in drukke tijden. Er wordt veel van je verwacht. Of misschien moet ik zeggen, je verwacht veel van jezelf? Een baan, een gezin, sporten een druk sociaal leven en natuurlijk wil je ook graag bij houden wat er in de wereld gebeurt door regelmatig social media te checken. Herkenbaar?

Kloosterweekend: leven in stilte en met aandacht

In het klooster St. Josephsberg in Megen, leven de zusters Clarissen. Een leven van gebed en toewijding. In alle eenvoud, met aandacht en in stilte. De zusters stellen hun klooster open voor iedereen die behoefte heeft aan rust en bezinning. Ook als je niet religieus bent, ben je van harte welkom.

Vind je het toch spannend om alleen de drempel van het klooster over te stappen? Ga dan mee met het weekend van Waarde. Ik begeleid je tijdens het weekend en je kunt met al je vragen bij me terecht. Je ervaart de stilte en de structuur van het kloosterleven en neemt de tijd om na te denken over wat voor jou het leven waardevol maakt.

Wanneer je behoefte hebt aan een goed gesprek, sta ik voor je klaar. Ook kun je meedoen aan een geleide ontspanningsoefening of je gaat lekker wandelen langs de Maas. Het weekend is helemaal voor jou! Alles mag, niets moet. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan hieronder contact op.