Persoonlijk Leiderschap

Heb je wel eens het gevoel dat je niet meer bezig bent met wat voor jou belangrijk is en waar jij goed in bent? Het is waardevol om je eigen plan te schrijven en de tijd te nemen om bewust bezig te zijn met wat jij belangrijk vindt in je leven en werk.

Met een plan wordt kiezen makkelijker, omdat je kunt varen op je innerlijk kompas. Jij hebt de regie over je eigen leven.

Verdiepende Training

Heb jij meegedaan met de training ‘Persoonlijk Leiderschap’ en wil je nog meer? In deze verdiepende training ontwikkel je vier aspecten:

  • omgaan met belemmerende gedragspatronen
  • effectief handelen door inzicht in behoeften
  • ruimte voor je onbenutte kwaliteiten
  • verbindend communiceren.

Stress de baas

In de training ‘Stress de baas’ leert u als schoolleider of bestuurder wat u kunt doen om stress en burn-out te voorkomen. Zo leert u hoe u op een passende manier het gesprek aan kunt gaan met een leerkracht die een burn-out heeft of dreigt op te branden.

Ook leert u op welke wijze u de team cultuur positief kunt beïnvloeden om stress en burn-out te voorkomen.

Geweldloze Communicatie

Loop je wel eens vast in meningsverschillen met het gevoel dat je niet begrepen wordt? De introductie Geweldloze Communicatie helpt je om van (schijnbaar) tegengestelde belangen te komen tot oplossingen waarin jij, maar ook anderen zich kunnen vinden.