Andere Professionals

Heb jij al lange tijd moeite om op maandag een nieuwe werkweek te starten? Lig je ’s nachts piekerend wakker over alles wat er nog op je to-do lijst staat? Ben je vergeetachtig? Humeurig?

Bovenstaande zijn een aantal signalen die er op kunnen wijzen dat je overspannen bent. Herken jij bij jezelf deze tekenen? Dan is het tijd om in actie te komen. In een individueel coachtraject begeleid ik je bij je herstel, zodat je je energie en plezier in het leven weer hervind.

Ik werk volgens het ACCESS protocol. Dit staat voor: Analyse, Conditie, Cognitie, Effectief functioneren in werk, Sociaal in balans en Stabilisatie en terugval preventie. Lees hier meer over het ACCESS protocol.

In veel gevallen blijkt overspannenheid of een burn-out een periode waarin je veel leert over jezelf en je prioriteiten. Dit zorgt er voor dat je verandert. Je gaat dingen anders aanpakken. Je trapt niet meer in dezelfde valkuilen. De moeilijke periode van overspannenheid of burn-out kan zo toch iets waardevols opleveren, wanneer je openstaat om te leren.

Natuurlijk kan ik je als coach ook begeleiden bij andere vraagstukken als stress en burn-out. Denk bijvoorbeeld aan omgaan met perfectionisme of moeite hebben met het maken van keuzes. Ook voor dit soort vragen kun je contact met me opnemen. Wil je meer weten over mijn manier van werken en of ik iets voor je kan betekenen? Mail of bel me dan.